Με επιλογή (Click) μπορείτε να δείτε την εικόνα σε μεγένθυση

Εκδηλώσεις ΣΔΣΤΕ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ 2/6/2017

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Βασιλείου και Λουίζου Σιβιτανίδη, ιδρυτών του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Σιβιτανιδείου, από τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, Διευθυντή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Συμεών Βενετσιάνο.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ 2/6/2017

Παρουσία του Υπουργού Παιδείας το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 9:30 π.μ. τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Βασιλείου και Λουίζου Σιβιτανίδη, ιδρυτών του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκου Φίλη.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Σιβιτανιδείου, από τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κου Ιερώνυμου Β’, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσία του Υπουργού Παιδείας το ετήσιο μνημόσυνο των αδελφών Σιβιτανίδη

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου στο Σιβιτανίδειο Ίδρυμα, την Παρασκευή 29/1/2016 Ο εορτασμός της μνήμης των Τριών Ιεραρχών - Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ων Προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων - πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη στο ιερό Παρεκκλήσιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βολιώτη και του π. Ανάργυρου Σιγάλα.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ 3/6/2015

Tην 3η Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30’ π.μ., τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, αδελφών Βασιλείου και Λουίζου Σιβιτανίδη.

Μεταφόρτωση αρχείου

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 2ου, 3ou και 4ου ΕΠΑ.Λ Σιβιτανιδείου, στο Πολεμικό Μουσείο Αεροπορίας

stia_kentriki

Μετά την καθοδήγηση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε., κου Γεωργίου Κοτονιά και του Γενικού Διευθυντή αυτής κου Δημητρίου Μιχαλολιάκου και μετά την σχετική απόφαση των Συλλόγων των καθηγητών της Σιβιτανιδείου, αντιπροσωπεία μαθητών της Γ΄ τάξης των Λυκείων μας με τους συνοδούς καθηγητές τους, επισκεφθήκαμε την Τετάρτη το πρωί στις 29 Απριλίου 2015, το Πολεμικό Μουσείο Αεροπορίας, στο αεροδρόμιο του Τατοΐου και τη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας. (Σ.Τ.Υ.Α.).

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 2ου, 3ou και 4ου ΕΠΑ.Λ Σιβιτανιδείου, στο Πολεμικό Μουσείο...

ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

kentriki1 nTην Πέμπτη 7/5/2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, με σκοπό την έκφραση ευχαριστιών και επαίνου στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», για την ευγενική του δωρεά προμήθειας ηλεκτρονικού και ψηφιακού εξοπλισμού, για τις αίθουσες και τα εργαστήρια των Σχολικών Μονάδων της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΩΡΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2015

Το Τμήμα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εθνικών Φορέων και Σύνδεσης με την Παραγωγή της Σιβιτανιδείου Σχολής διοργάνωσε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2015».

Διαβάστε περισσότερα: ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2015

Διημερίδα Ηλεκτρικής Ασφάλειας 2015

8 και 9 Μαΐου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σιβιτανιδείου Σχολής

ΑΦΙΣΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ