Με επιλογή (Click) μπορείτε να δείτε την εικόνα σε μεγένθυση

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2015

Το Τμήμα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εθνικών Φορέων και Σύνδεσης με την Παραγωγή της Σιβιτανιδείου Σχολής διοργάνωσε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2015».

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε δύο φάσεις:
Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης πραγματοποιήθηκαν Ενημερωτικές Ημερίδες με θέμα: «Τεχνικές Εξεύρεσης Εργασίας», στις 21, 22, 27, 28, 30 Απριλίου και 7,11 Μαΐου 2015, με τη συμμετοχή 814 τελειόφοιτων μαθητών και σπουδαστών των σχολικών και εκπαιδευτικών μονάδων του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, στις 5 Μαϊου 2014, φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος εταιρείες του ιδιωτικού τομέα ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΟΙ, TEMAK, ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ORIFLAME, ΠΛΑΙΣΙΟ, FAMAR, MEDIA SATURN, VALSAMIDIS, LEROY MERLIN οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων της Σιβιτανιδείου Σχολής. Στις συνεντεύξεις συμμετείχαν 132 τελειόφοιτοι μαθητές και σπουδαστές των ειδικοτήτων:

 1. Οχημάτων
 2. Μηχανολογίας
 3. Χημικών Εργαστηρίων
 4. Τεχνολογίας Φαρμάκων και Καλλυντικών
 5. Ηλεκτρολογίας
 6. Ψυκτικών εγκαταστάσεων
 7. Θερμοϋδραυλικών
 8. Πληροφορικής
 9. Οικονομίας Διοίκησης
 10. Marketing
 11. Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων τόσο οι συμμετέχουσες εταιρίες όσο και οι συμμετέχοντες μαθητές και σπουδαστές των εκπαιδευτικών μονάδων της Σχολής, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την υλοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων.