Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων

Tnν Τετάρτη 16 Μαΐου το 1o και 4ο ΕΠΑ.Λ. Σιβιτανιδείου διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση θεατρική παράσταση και Ικαριώτικο γλέντι,  στα πλαίσια του δεκαημέρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της Σιβιτανιδείου Σχολής

Ακολούθησε «Ικαριώτικο γλέντι», εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από ορχήστρα, που διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου και 4ου ΕΠΑΛ στο κατάμεστο από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς προαύλιο της Σχολής.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, η Βουλευτής Β’ Αθήνας κα Χαρά Καφαντάρη , ο Πρόεδρος της Ε.Ε. κος Γεώργιος Κοτονιάς, η Γενική Διευθύντρια κα Ράνια Καλαντζή, ο κος Γεώργιος Μιαούλης, μέλος του Δ.Σ. της Σχολής, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Μαρία Παπαδοπούλου-Πούλου και Κωνσταντίνος Καλτσάς .

Ευχαριστούμε θερμά την διακεκριμένη καλλιτέχνιδα κα Μικαέλα Δαρμάνη, απόφοιτο του Τομέα, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Το χειροκρότημα» και τα παιδιά του Λαογραφικού Ομίλου « ΑΟΡΕΙΤΗΣ» που χόρεψαν κρητικούς χορούς.