Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων

Επαναλαμβάνεται η δημοσίευση της προκήρυξης για την επιλογή και πλήρωση των θέσεων Διευθυντή/ντριας και Υποδιευθυντών του Ι.Ε.Κ. της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, προκειμένου να διευκρινιστεί προς αποφυγή παρερμηνειών ή τυχόν άλλων παρανοήσεων ότι η υποβολή των σχετικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος που διαθέτουν τα νόμιμα προσόντα όπως ο Νόμος και η προκήρυξη ορίζει μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά.

Προς τούτο και προς αποφυγή τυχόν παρανόησης ή παρερμηνείας παρατείνεται η προθεσμία επιβολής αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 30/8/2019.

  • Απόφαση επανάληψης δημοσίευσης για τη θέση του Διευθυντή του Ι.Ε.Κ πατήστε εδώ
  • Απόφαση επανάληψης δημοσίευσης για τις θέσεις των Υποδιευθυντών του Ι.Ε.Κ πατήστε εδώ

Με βάση τα παραπάνω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των θέσεων του Διευθυντή και των Υποδιευθυντών του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Διοικητικού της Σ.Δ.Σ.Τ.Ε., (ή και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)   έως Παρασκευή 30/8/2019 αφού διαβάσουν:

  • Την προκήρυξη για τη θέση του Διευθυντή του Ι.Ε.Κ πατώντας εδώ
  • Την προκήρυξη των θέσεων των Υποδιευθυντών του Ι.Ε.Κ πατώντας εδώ