Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, τελέστηκε, στο κεντρικό προαύλιο της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, ο καθιερωμένος επίσημος Αγιασμός, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-2020.

Στον αγιασμό, χοροστάτησε ο Επίσκοπος Θεσπιών κ.κ. Συμεών Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, Πρόεδρο του Σιβτανιδείου Ιδρύματος. Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη η οποία απεύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς τους μαθητές και τους γονείς.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Κοτονιάς, και τα μέλη Νικόλαος Μουμούρης και Σταθάκη Μαρία, η Γενική Διευθύντρια κα Ουρανία Καλαντζή, τα μέλη του Δ.Σ. του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος Γεώργιος Μιαούλης και Γεωργακόπουλος Ρήγας, οι Νομικοί Σύμβουλοι της Σχολής κ. Θεόδωρος Γεωργάκης και κ. Δημήτρης Παπούτσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Γεώργιος Κόσυβας, η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ κ. Γεωργία Δημοπούλου, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Χρήστος Κουτουλάκος, ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ κ. Γιάννης Μπαφούνης, ο Διευθυντής του 4ου ΕΠΑΛ κ. Γιάννης Βλάνδος, ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Ιωάννης Λεούσης, η Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. Σιβιτανιδείου κ. Βάσω Ζαφείρη, η Διευθύντρια του ΚΕΔΙΒΙΜ κ. Παναγίωτα Βασιλείου οι Υποδιευθύντριες και Υποδιευθυντές, οι Καθηγήτριες και Καθηγητές της Σχολής, γονείς και κηδεμόνες και όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές της Σχολής. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.