Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων

Αναρτήθηκε: 6/12/2019   21:18:12

 

O Σύλλογος μονίμων διοικητικών υπαλλήλων Σιβιτανιδείου Σχολής διοργανώνει την 15η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ από 2 έως 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 9.00-14.00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Σχολής. Η Έκθεση περιλαμβάνει πάνω από 300 τίτλους βιβλίων κλασσικής και σύγχρονης ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορίας, ψυχολογίας , πολιτικής και χριστουγεννιάτικα βιβλία. Είναι ανοικτή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους της Σχολής αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επισκέπτεται τη Σχολή. Για τους μαθητές ισχύει 10% έκπτωση.

Την Έκθεση φέτος ομορφαίνουν ατομικές δημιουργίες των ίδιων των εργαζομένων. Τα ψηφιδωτά της Βίκυς Καραβίτη, οι χειροποίητες ονειροπαγίδες και τα σκουλαρίκια της Μαρίας Χαιρέτη, τα ξυλόγλυπτα του Φώτη Κωνσταντίνου και του Κώστα Στρατηγόπουλου, οι πίνακες και το σιδερένιο τρένο του Γιώργου Δημητρόπουλου αλλά και η ιδιοκατασκευή του τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου του Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Η δραστηριότητα αυτή φέρνει το βιβλίο κοντά στους μαθητές, μέσα στο χώρο τους. Είναι δε αποτέλεσμα της έμπνευσης, της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας των μελών του Συλλόγου.