Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων

Αναρτήθηκε: 7/12/2019   22:39:28

 

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 και στην αίθουσα εκδηλώσεων, η σχολική μονάδα του 1ου ΕΠΑΛ, γιόρτασε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές για την γενική οργάνωση της εκδήλωσης Γεωργία Κατσαρδή και Αναστάσιος Μάλφας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο εντός της αίθουσας στα θρανία και τον πίνακα, ξεπέρασαν κάθε δυσκολία και με την άψογη συνεργασία των μαθητών, Διεύθυνσης της Σχολικής μονάδας και της Διοίκησης της Σιβιτανιδείου Σχολής, δημιούργησαν μια ξεχωριστή γιορτή για όλο το σχολείο. Αξιοποιώντας όλα τα μέσα που τους δόθηκαν, κατάφεραν μέσα σε 15 ημέρες να ολοκληρώσουν και να παρουσιάσουν το πολυπρόσωπο σύντομο θεατρικό έργο σε επτά σκηνές: Ήταν κάποτε μια Χώρα…, του Βασιλείου Λούκα, όπου με μεγάλη ευστοχία δέθηκε το ιστορικό γεγονός με εικόνες, τραγούδι και δρώμενο.

Η ανταπόκριση και συμμετοχή των μαθητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας τη θέληση που είχαν ώστε να δημιουργήσουν και να ξεπεράσουν κάθε έννοια κούρασης, μέσα στο καθημερινό τους βεβαρημένο πρόγραμμα. Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που με πολύ κόπο, μεράκι και υπομονή συμμετείχαν στην προετοιμασία και την υλοποίησή της γιορτής.